Töitä tarjolla! Ohkolan nuorisoseuratalolle haetaan talonhoitajaa

Ohkolan nuorisoseurataloa vuokrataan juhla-, kokous- ja harrastuskäyttöön. Haemme nyt uutta talonhoitajaa pitämään talosta ja sen vuokraajista hyvää huolta.

Talonhoitajan tehtäviä ovat muun muassa:

• varauskalenterin ylläpito
  • varauksiin liittyviin kyselyihin vastaaminen ja muu mahdollinen yhteydenpito vuokraajiin
  • talon esittely vuokraajille
  • talon perussiivous kerran viikossa

Talonhoitajan tehtävää voi hyvin tehdä muun työn tai vaikkapa opiskelujen ohella. Työaika on noin 6h/vko vaihdellen viikoittain mm. talon varaustilanteesta riippuen.

Hakemamme henkilö on reipas, työhön tarttuva ja asiakaspalveluhenkinen. Valittavan henkilön tulee olla vähintään 18-vuotias. Aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä ei vaadita, mutta katsotaan eduksi.

Työstä maksetaan palkkaa 300€/kk.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuskirje mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2024 sähköpostitse osoitteeseen: ohkolanns@outlook.com. Täytämme talonhoitajan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaamme mielellämme sähköpostitse mahdollisiin kysymyksiin.

Ohkolan nuorisoseuran johtokunta