Kerhot ja kurssit

Nuorisoseura tarjoaa kulttuurista toimintaa koko perheelle. Yhteisöllinen ja kulttuurinen toiminta on hyvä tapa tutustua toisiin kylän asukkaisiin ja päästä mukaan kylän touhuihin. Yhteiset tapahtumat, talkootyö ja yhteisvastuu ovat olennainen osa nuorisoseuratoimintaa. Nuorisoseura järjestää monenlaisia kerhoja ja kursseja jäsenilleen.

KIINNOSTAAKO VAELLUS? PALLAS-HETTA 2018 & ONNI

Ohkolan Nuorisoseura ry:n puitteissa järjestetään vaellusretki Pallas-Hetta välille noin 30.7.-3.8.2018. Puurajan yläpuolella taivalletaan reilu 50 km maastossa yöpyen. Aikaisempaa vaelluskokemusta ei tarvitse olla, vaan tarkoituksena on oppia uusia tietoja ja taitoja. Vaellusretkeä suunnitellaan yhdessä ennaakkoon, jotta itse vaellus onnistuu hyvin. Mukaan porukkaan voi tulla yksin, kaverin kanssa, perheenä tai vaikkapa lapsenlapsensa kanssa. Retken hinta määräytyy lähtijöiden lukumäärän mukaan. Retken johtajina toimivat Into Saarinen ja Tapio Rantanen, jolta lisätietoja 040 767 2942. Ilmoittautumiset: 0445094485 Essi Malmberg

Syksyn 2017 tyttökerho

Maanantaisin 4.9.2017 alkaen klo 17-18 ja 18-19, ei vko 42, yhteensä 12 kertaa. (Kaksi eri kerhoa!) Seuratalolla järjestettävä kerho on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille, jossa askarrelleen ja leivotaan eri teemojen mukaan esim. halloween ja joulu. Osallistumismaksu 30 €. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumiset: Noora Peltoranta puh. 044 0767654. Allergiat mainittava!

Ohkolan Eräkerho

Eräkerhon tavoitteena on käydä metsästäjän vuosi läpi erinäisin leikkisin toiminnoin ja tapahtumin. Ohjaajana toimii Eräkummi Tapio Rantanen ja kerho toteutetaan yhteistyössä Ohkolan Metsästysseuran ja nuorisoseuran kanssa. Kerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa ajalla huhtikuu - maaliskuu. Kerhomaksu on 20€/vuosi. Kerhoja on kaksi; 4-6 -vuotiaille oma ryhmä sekä 7-11 -vúotiaille omansa. Lapsia otetaan kerhoon maksimissaan 15 lasta/kerho ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset: Nina Allonen n.allonen@gmail.com / 040-7001377

LÄHDE MUKAAN TIIMEIHIN!

Nuorisoseurassa toimii aktiivisesti useita tiimejä, jotka ovat tärkeitä toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa.
Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan tiimien toimintaan, ota yhteyttä johtokuntaan.

• Ravintolatiimi                          (kokoonkutsuja Saara Partanen)
  • Järjestyksenvalvontatiimi        (kokoonkutsuja Ari Lehto)
  • Talotiimi                                   (kokoonkutsuja Seppo Savela)
  • Lasten toiminta -tiimi               (kokoonkutsuja Taija Eerola)