Kerhot ja kurssit

Nuorisoseura tarjoaa kulttuurista toimintaa koko perheelle. Yhteisöllinen ja kulttuurinen toiminta on hyvä tapa tutustua toisiin kylän asukkaisiin ja päästä mukaan kylän touhuihin. Yhteiset tapahtumat, talkootyö ja yhteisvastuu ovat olennainen osa nuorisoseuratoimintaa. Nuorisoseura järjestää monenlaisia kerhoja ja kursseja jäsenilleen.

RETKI KUUSAMOON KARHUNKIERROKSELLE!

Ohkolan Nuorisoseura ry:n Suomi 100-vuotta retki toteutetaan Kuusamoon Karhunkierroksen maisemiin 4.-9.6.2017. Retki on suunniteltu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Karhunkierros on mahdollista kiertää kokonaan tai osittain tai tehdä päiväretkiä Kuusamon lähialueella. Aikaisempaa vaelluskokemusta ei tarvitse olla, vaan tarkoituksena on oppia uusia tietoja ja taitoja. Mukaan porukkaan voi tulla yksin, kaverin kanssa, perheenä tai vaikkapa lapsenlapsensa kanssa. Retken lopullinen hinta määräytyy lähtijöiden lukumäärän mukaan. Avustuksia lasten osallistumismaksuihin on haettu, jotta osallistumismaksu ei olisi este perheille. Retken johtajina toimivat Into Saarinen ja Tapio Rantanen, jolta lisätietoja 040 767 2942. Mukaan mahtuu vielä! Valmistautuminen retkelle ja retki toteutetaan Kansalaisfoorumin opintokerhona.

Syksyn tyttökerho

Maanantaisin 19.9.2016 alkaen klo 17-18 ja 18-19, ei vko 42, yhteensä 12 kertaa. (Kaksi eri kerhoa!) Seuratalolla järjestettävä kerho on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille, jossa askarrelleen ja leivotaan eri teemojen mukaan esim. halloween ja joulu. Osallistumismaksu 30 €. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumiset: Noora Peltoranta puh. 044 0767654. Allergiat mainittava!

Tenavatunti

Maanantaisin 12.9.2016-21.11.2016 klo 18-18:45 (10 kertaa, ei vko 42). Liikunnallinen leikkituokio 3-5-vuotiaille. Osallistumismaksu 10 €. Ohjaajana Essi Malmberg. Ilmoittautumiset puh. 044 5094485. Kerhoon otetaan 10 kerholaista. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

Ohkolan Eräkerho starttaa jälleen uusin kuvioin huhtikuussa 2016

Eräkerhon tavoitteena on käydä metsästäjän vuosi läpi erinäisin leikkisin toiminnoin ja tapahtumin. Ohjaajana toimii Eräkummi Tapio Rantanen ja kerho toteutetaan yhteistyössä Ohkolan Metsästysseuran ja nuorisoseuran kanssa. Kerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa ajalla huhtikuu 2016 - maaliskuu 2017. Kerhomaksu on 20€/vuosi. Kerhoja on kaksi; 4-6 -vuotiaille oma ryhmä sekä 7-11 -vúotiaille omansa. Lapsia otetaan kerhoon maksimissaan 15 lasta/kerho ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset: Nina Allonen n.allonen@gmail.com / 040-7001377

LÄHDE MUKAAN TIIMEIHIN!

Nuorisoseurassa toimii aktiivisesti useita tiimejä, jotka ovat tärkeitä toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa.
Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan tiimien toimintaan, ota yhteyttä johtokuntaan.

• Ravintolatiimi                          (kokoonkutsuja Saara Partanen)
  • Järjestyksenvalvontatiimi        (kokoonkutsuja Ari Lehto)
  • Talotiimi                                   (kokoonkutsuja Seppo Savela)
  • Lasten toiminta -tiimi               (kokoonkutsuja Taija Eerola)