Jäsenistö

Ohkolan Nuorisoseuran jäsenmäärä on noin 550. Seuran jäsenenä voi olla joko yksi henkilö tai koko perhe.
Jäsenmaksut:
    - jäsen 15 euroa/vuosi

Seuran jäsenenä saat seuraavat jäsenedut:
- Voit käyttää päätäntävaltaa nuorisoseuran kokouksissa ja asettua ehdolle luottamustehtäviin
- Voit osallistua monipuoliseen harrastustoimintaan
- Olet tapaturmavakuutettu kaikissa seuran tilaisuuksissa

Liity jäseneksi

Täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun liityt seuramme jäseneksi. Jatkossa jäsenmaksu postitetaan kaikille jäsenille aina vuoden alussa.
> Täytä jäsenlomake tästä

Hyvä Ohkolan nuorisoseuran jäsen ja muut tukijat!

Vuosi 2015 on hyvässä vauhdissa ja kaikkea hyvää teille tälle vuodelle!

Jäsenmaksun suuruutta pohdittiin johtokunnan kokouksessa ja päädyimme nostamaan jäsenmaksun yhdeltä hengeltä 15 €. Aikaisemmin jäsenmaksu 12 € jakautui seuraavasti: keskusseuralle ja piirille 8 €/jäsen, meidän seuralle jäi 4 €/jäsen johon sisältyi vielä jäsenmaksuun sisältyvät kulut (mm. postimerkit, kirjekuoret). Nyt seuralle jää yhdestä jäsenmaksusta 7 €. Perhemaksu pidetään ennallaan 35 €/perhe. Valitettavasti keskusseurassa ei ole perhemaksua, joten maksamme jokaisesta perheenjäsenestä myös 8 €.

Johtokunta toivoo, että perheet miettisivät että olisiko perheestä yksi nuorisoseuran jäsenenä ja muut voisivat maksaa osuutensa tukimaksuna, jolloin jäsenetuudet säilyisivät perheessä. Näin oman kylän seura ja toiminta saisivat parhaan mahdollisen tuen. Mikäli harrastat seurassa aktiivisesti (mm. sirkus, teatteri), tulee sinun maksaa jäsenmaksu vakuutusten vuoksi. Seuran talkoovakuutus on voimassa aina kaikkia talkoolaisia varten.

Jäsenmaksu   15 €/henkilö

Perhemaksu   35 €/henkilö

Tilinumero: FI31 5282 0120 0324 69 Mäntsälän osuuspankki

Saaja: Ohkolan nuorisoseura ry.

Viesti: Jäsenen nimi/jäsenten nimet sekä syntymävuosi/syntymävuodet.

Tukimaksun voi suorittaa tilille:

Tilinumero: FI71 5282 0120 1125 50 Mäntsälän Osuuspankki

Saaja: Ohkolan nuorisoseura ry.

Viesti: Tukijoiden nimet

Kaikki te jäsenet, talkoolaiset, kyläläiset sekä muut toimintaamme osallistujat ja tukijat olette tärkeitä seurallemme!

Terveisin, Seija-Liisa Peltoranta pj. ja muut johtokuntalaiset

Alavalikko